logo-kichevo19

Добре дошли в село Кичево

общ. Аксаково

обл. Варна

Kичево Времето

Добре дошли в село Кичево

общ. Аксаково

обл. Варна

Kичево Времето
Всеки от групата Нектар Натура се грижи за нашите общи основни ценности: надеждност, свежест, иновации, технологии и устойчивост. Непрекъснатото разработване на здравословни решения, създадени в съответствие с изискванията на нашите клиенти, допринасят за оживяването на най-вкусните и иновативни напитки. За да задоволим специфичните нужди на Вашия хотел, ресторант, бар или друга работна среда, съчетаваме научноизследователска и развойна дейност на нашите напитки и диспенсерни системи под един покрив. Това е нашият начин да ви предоставим всичко необходимо за уверено сервиране на напитки с пълен и свеж вкус на вашите гости.

Решения за напитки “всичко в едно” от Нектар Натура могат да бъдат намерени в много хотели, ресторанти, барове, клубове, кафенета, както и в корпоративни и обществени хранителни обекти. Предлагането на 24-часова надеждност, 7 дни в седмицата ни позволява да ви подпомогнем да сервирате плодове и зеленчуци, негазирани и газирани, охладени, горещи, замразени и други специални напитки. Нека ви представим нашето решение, като започнем с консултации. След това, нашето обсъждане на предизвикателствата пред вашия бизнес ще бъде последвано от разработка и монтаж на специално индивидуално решение за напитки, създадено, за да задоволи нуждите на вас и вашите гости.

В силно конкурентната среда на ресторантьорството и хотелиерството ХОРЕКА професионалистите се нуждаят от надежден партньор за напитки “всичко в едно” със силно обслужване на място и мрежа за в подкрепа на маркетинга на място. По този начин ние директно наемаме работна ръка на място и екипи за подпомагане на продажбите и винаги можем да осигурим отлична поддръжка 24 час, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината. Освен това нашите отдели за научноизследователска и развойна дейност непрекъснато разработват нови здравословни решения, включително и решения за напитки и диспенсерни системи, които да ви помогнат да оптимизирате работния си поток, да увеличите продажбите си, да намалите разходите си и да предоставите възможности за бизнеса си.

НЕКТАР НАТУРА ООД
С.Кичево 9151,
гр. Варна, България
+359 882 43 11 11
office_bg@nektarnatura.com