logo-kichevo19

Добре дошли в село Кичево

общ. Аксаково

обл. Варна

Kичево Времето

Добре дошли в село Кичево

общ. Аксаково

обл. Варна

Kичево Времето

Маринa Хоспис, с. Кичево, землище “Ташлъ пунар”

Център за рехабилитация, медицинско наблюдение и грижи

Телефон: +359899982701 
Website: https://marinahospice.com/
E-mail: pitai@marinahospice.com
Facebook: https://www.facebook.com/marinahospice

Имаме удоволствието да ви представим Марина хоспис –  най-ново поколение медицинско заведение на световно ниво,  което предлага специализирани здравни и социални услуги за пациентите и безусловна подкрепа на техните близки.

Марина е център без аналог, който приема  хора от третата възраст, пациенти, страдащи от хронични заболявания, нуждаещи се от палиативни грижи, пациенти, претърпели ортопедични операции, които имат нужда от раздвижване и възстановяване, както и пациенти страдащи от други заболявания.

Мисията на екипа на Марина хоспис е да осигури комфорт и пълноценни условия за живот, без болка и страдания, на хора с различна степен на подвижност и потребности от медицински и болногледачески услуги.

Марина хоспис предоставя разнообразни възможности за настаняване, в зависимост  от състоянието и персоналните  потребности  на пациентите. Центърът  разполага с  80 легла, в стаи за единично или двойно настаняване-  някои със собствен балкон; светли, красиво декорирани  и оборудвани с медицински легла и обзавеждане, гарантиращо посрещане нуждите на всеки пациент. Помещенията в хосписа са с неповторим изглед към залива на курортен комплекс „Албена“ и нос Калиакра, или към вътрешния двор с уникалната градина.

Високото ниво на услугите в хосписа се осигурява от тясно специализиран екип от специално подготвени лекари, медицински сестри, рехабилитатори, болногледачи, социален работник и др. Всички те спазват световните критерии за качество на хоспис грижите, които  кореспондират и са съобразени със социалните стандарти в България и ЕС.

Професионалното и лично кредо на екипа на Марина хоспис:

Да отговорим строго индивидуално на нуждите от  грижи  за всеки пациент, като му осигурим условия и внимание,  максимално близки до домашните.

За нас ще бъде чест и удоволствие да Ви подадем ръка и да Ви помогнем!